Alarmsysteem
Alarmsysteem
HB Alarmsystemen BV in
Badhoevedorp
[Terug naar Badhoevedorp]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

HB Alarmsystemen BV
Nieuwe Meerdijk 40
1171 NB Badhoevedorp

tel: 020-6595558

Extra informatie

HB Alarmsystemen is professioneel bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is op het gebied van beveiliging in de ruimste zin van het woord.  Vanuit twee vestigingen bedienen wij onze klanten in heel Nederland. 
 
Door de jaren heen hebben wij zowel in de zakelijke als particuliere markt een grote klantenkring opgebouwd. Veel klanten zijn dan ook al vaak tientallen jaren klant, daar zijn wij best trost op. Wij willen onze klanten laten profiteren van onze expertise op het gebied van beveiliging en voordeel bieden door onze scherpe prijzen.  
 
Kwaliteit en een goed advies staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons bent u klant en geen nummer. Dat willen wij graag zo houden, omdat wij u op deze manier goed op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen op beveiligingsgebied en wat voor u van toepassing is in uw situatie. 
 
Om onze kwaliteit en vakkennis te waarborgen zijn wij aangesloten bij een aantal branche-organisaties en keurmerken. Wij zijn aangesloten bij de VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven) en UNETO-VNI gecertificeerd. Zo kunt u de beveiliging van uw zaak of huis met een gerust hart uit handen geven. 
 
Zit u met een beveiligingsvraagstuk of bent u niet tevreden met uw huidige leverancier? 
 
Neem dan contact met mij op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.