Alarmsysteem
Alarmsysteem
Chubb Fire & Security in
Barendrecht
[Terug naar Barendrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Chubb Fire & Security
Achterzeedijk 57
2992 SB Barendrecht

tel: 088 - 1124700

Extra informatie

Brandbeveiliging en elektronische beveiligingsoplossingen   
Brandbeveiliging en elektronischebeveiliging is en blijft mensenwerk. De gedreven professionals van Chubb Fire & Security willen voorop blijven lopen door klantgerichtheid te combineren met innovatiekracht. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale veiligheidsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten. 
 
Chubb Fire & Security maakt deel uit van UTC Climate, Controls & Security (CCS), een wereldwijde organisatie met 196.200 medewerkers dat alles in het werk stelt om klantgerichte, vooraanstaande technologieën, producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van brandbeveiligingssystemen en elektronische beveiligingssystemen. 
UTC CCS maakt op haar beurt weer deel uit van United Technologies Corporation (UTC), een Fortune-50 bedrijf met een lange geschiedenis van innovatie in diensten voor gebouwen en de luchtvaart industrie.