Alarmsysteem
Alarmsysteem
Elektro Service Doetinchem BV in
Doetinchem
[Terug naar Doetinchem]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Elektro Service Doetinchem BV
Voltastraat 25
7006 RT Doetinchem

tel: 0314-323738

Extra informatie

Elektro Service Doetinchem BV is een modern installatiebedrijf met professionele mensen die hun vak verstaan! Het is voor ons belangrijk dat wij een hoge kwaliteit leveren en een flexibele service. De wensen van de klant staan daarbij centraal.   
De fundering van het bedrijf is gelegd in 1968 en we hebben meer dan 40 jaar ervaring in ons vakgebied. We zijn dan ook ervaren vakmensen. 
Onze diensten 
 
Wij zijn specialisten als het gaat om het verhelpen van storingen. Wij zijn ook experts op het gebied van onderhoudswerkzaamheden in elektrotechnische installaties. Daarnaast kunnen we prima uit de voeten met nieuwbouw van utiliteiten en woningen. 
 
De calculaties worden gemaakt met het softwarepakket Handsoft pro van Installogic. Voor de uitvoering staat een enthousiast en kundig team voor u klaar! 
Technische faciliteiten 
 
Ons bedrijf beschikt over een magazijn voor de dagelijkse goederen. Verder zijn er diverse gekalibreerde meetinstrumenten voor de controle van installaties aanwezig. 
24 uur servicedienst 
 
Het belangrijkste voor u als klant is dat de storing zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarom is er een servicedienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u paraat staat om te helpen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met 0314-323738. Onze medewerkers staan klaar om snel actie te ondernemen.