Alarmsysteem
Alarmsysteem
Markhorst Elektro B.V. in
Eersel
[Terug naar Eersel]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Markhorst Elektro B.V.
Kerver 4
5521 DB Eersel

tel: 0497-514064

Extra informatie

Al ruim 30 jaar specialist   
In 1983 startten Toon en Loes Markhorst starten met een elektra-speciaalzaak en een installatiebedrijf bij hun woning aan de Voortseweg in Eersel. Het is het begin van een familiebedrijf dat staat voor vakmanschap en service, op z’n Brabants. Het bedrijf groeit snel, waardoor Markhorst Elektro zich in 1988 vestigt op bedrijventerrein De Haagdoorn. 
 
Het team van Markhorst bestaat tegenwoordig uit 35 mensen. Markhorst bestaat uit drie bedrijven: Elektro, Duurzaam en Beveiliging. Daar merkt u als klant niets van: wij werken samen onder de paraplu van Markhorst. Samen staan wij al ruim 30 jaar voor u klaar. Naast de bezetting op kantoor in Eersel hebben wij een buitendienst van 28 man. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar. 
 
 
Breder dienstenpakket 
 
Vervolgens wordt het dienstenpakket uitgebreid met beveiliging, datanetwerken en telefonie. Markhorst Elektro springt graag in op nieuwe ontwikkelingen en blijft zo een koploper op de particuliere en zakelijke markt. In 2002 dragen Toon en Loes de dagelijkse leiding over aan hun zoons Edwin en Jeroen. Edwin wordt technisch directeur, Jeroen neemt de commerciële portefeuille voor zijn rekening. 
 
In 2010 vindt een voornamelijk cosmetische verbouwing plaats in het bedrijfspand, die nodig was om de bedrijfsgroei op te kunnen vangen. De kantoorruimte wordt ruimer en meer open, net zoals de bedrijfsstructuur dat is. Het pand van Markhorst Elektro is een visitekaartje van wat het bedrijf zoal doet. 
 
 
Professionalisering en groei 
 
In 2012 werd het bedrijf uitgebreid met duurzame energiebesparing. Jeroen legde de basis voor de huidige organisatie-structuur, zowel op kantoor als de buitendienst. 
 
In 2014 is Jeroen plotseling overleden. Zijn reorganisatie is tot op de dag van vandaag nog steeds voelbaar in het bedrijf, en een van de pijlers waarop Markhorst gebouwd is. Markhorst werd opgesplitst in drie bedrijven: Elektro, Duurzaam en Beveiliging. Deze paraplu biedt elke klant een totaalplaatje. 
 
Markhorst begon als een familiebedrijf, en dat is het nog steeds. Open, persoonlijk en betrokken. Het begon in 1983 met twee personen, maar inmiddels bestaat de familie uit 35 mensen.