Alarmsysteem
Alarmsysteem
SMC alarmcentrale in
Eindhoven
[Terug naar Eindhoven]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

SMC alarmcentrale
Kronehoefstraat 14
5622 AC Eindhoven

tel: 040-2453078

Extra informatie

Wie zijn wij?   
Onze alarmcentrale Security Monitoring Centre, SMC, draagt zorg voor een professionele aanname, registratie en afhandeling van alle alarmmeldingen. SMC-medewerkers doen dat volgens een protocol dat zij samen met u opstellen. Daarnaast kunt u een beroep op SMC doen voor camerabewaking, alarmopvolging, het beveiligen van uw mobiele objecten en het aansturen van klimaatinstallaties. 
 
De SMC AlarmCentrales zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Bovendien heeft SMC een 100% operationele back-up alarmcentrale in Eindhoven. 
Certificering 
 
SMC is vanzelfsprekend ‘CCV-PAC’-gecertificeerd. Dit certificaat garandeert dat u als klant een betrouwbare partner in beveiliging in SMC heeft gevonden. En dat is in de beveiligingswereld van essentieel belang. U legt immers waardevolle bezittingen en levens in onze handen. Met haar CCV-PAC- certificaat toont SMC aan daar zorgvuldig mee om te gaan. Het certificaat heeft niet alleen betrekking op onze moderne systemen, maar ook bijvoorbeeld op selectie van ons personeel en het opslaan van onmisbare klantgegevens binnen onze systemen en gebouwen. Om de kwaliteit in dienstverlening te garanderen heeft SMC het ISO 9001:2008 certificaat behaald. 
Maatwerk 
 
SMC biedt op maat gemaakte alarmcentraledienstverlening bestemd voor de high-end markt. Naast alarmafhandeling kan de dienstverlening uit allerlei andere werkzaamheden bestaan, zoals het afhandelen van calamiteiten en het bellen van de installateur in geval van storingen. De alarmafhandeling vindt plaats volgens een vooraf afgesproken protocol door een vast accountteam dat de klanten en specifieke acties kent. Neem contact op met onze afdeling Verkoop voor de mogelijkheden. 
 
SMC Ontzorgt! 
 
Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die u treft kan er altijd worden ingebroken of andere schade ontstaan. Deze schade kan variëren van ruitschade, tot storm- en waterschade. Dergelijke calamiteiten doen zich vaak voor op momenten waarop u dat het minst verwacht. Het is dan lastig om snel adequate maatregelen te treffen. Met SMC Ontzorgt heeft u hier geen omkijken meer naar. Wij regelen afdichting en schadeherstel voor u. Wij begrijpen dat u in dergelijke situaties andere zaken aan uw hoofd heeft!