Alarmsysteem
Alarmsysteem
Multicast in
Emmen
[Terug naar Emmen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Multicast
Waanderweg 138
7812 HZ Emmen

tel: (0)591 648484

Extra informatie

Multicast Computers Telecom Beveiliging Emmen   
Multicast is gevestigd op het mooie bedrijvenpark Waanderveld te Emmen. Bij Multicast kunt u als particulier of bedrijf terecht voor alles wat met computers, telecom en beveiliging te maken heeft. 
 
Wij zijn een compact bedrijf en met onze 31 jaar ervaring weten we dat een juiste service enorm belangrijk is. Bij ons bent u nog steeds geen nummer maar een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. U stelt ons in staat om te doen waar wij goed in zijn. Of het nu gaat om het verhelpen van een storing of het bedenken van een totaaloplossing voor uw probleem, wij regelen het voor u. 
 
Computers, Servers, Webdesign, Softwareontwikkeling 
 
Bedenk dat automatisering een belangrijk onderdeel is van uw bedrijfsvoering en net als een timmerman ook goed gereedschap nodig heeft, zo zorgen wij er voor dat ook u uw zaakjes goed voor elkaar heeft. Virussen zullen bij ons weinig kans van slagen hebben en vanzelfsprekend is de back-up goed geregeld. Daarnaast verkopen wij alle bekende merken randapparatuur, computers, servers enz. 
 
Beveiligingscamera’s en Alarminstallaties 
 
Maar niet alleen in computers en servers zijn wij goed. Wij zijn premium partner van ABUS Security Center voor wat betreft beveiliging. Of u nu een alarminstallatie of camerabeveiliging nodig heeft, wij regelen het voor u tegen een erg scherpe prijsstelling. Kijk gerust op onze webshop naar onze aantrekkelijke prijzen en als u de installatie door ons laat verzorgen, dan kunt u ook nog eens een aantrekkelijke korting tot 30% tegemoet zien. Heeft u al een camerabeveiligingssysteem van een ander merk en uw set heeft onderhoud of een upgrade nodig, dan is ook dat voor ons geen enkel probleem. 
Telecom: ADSL, SDSL, VoIP, WiFi, Router support 
 
Zoals het kopje telecom al aangeeft, kunnen wij ook uw telecommunicatie verzorgen en nu we het toch over communicatie hebben; wij begrijpen heel goed dat de monteurs van Ziggo, KPN, T-Mobile en Vodafone deskundig zijn, maar wij worden regelmatig ingeschakeld door zowel particulieren als bedrijven om het WiFi ontvangst te verbeteren. Dus als u slechte ontvangst heeft, dan verhelpen wij graag uw probleem deskundig met professionele apparatuur van Engenius, Devolo en Draytek. 
 
U kunt bij ons terecht voor: 
 
  • Webdesign (ook webshops) 
  • Aanleg, onderhoud/beheer van uw (kantoor)automatisering 
  • Verkoop en installatie van servers, computers en randapparatuur 
  • Verkoop en installatie van beveiligingscamera’s en alarmsystemen 
  • Verkoop en installatie WiFi (specialist in langeafstandsverbindingen) 
  • Verkoop en installatie van alle soorten software 
  • Softwareontwikkeling diverse platforms (Java, PHP, MySQL, C#, ASP) 
  • Schoonmaken van alle apparatuur 
 
Multicast Automatisering Emmen: Automatisering van begin tot eind.