Alarmsysteem
Alarmsysteem
Electro Breukers in
Haaksbergen
[Terug naar Haaksbergen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen
VElectro Breukers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Soort alarmsysteem *
Uw telefoonlijn *
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Electro Breukers
Veldmaterstraat 75
7481 AC Haaksbergen

tel: (0)53 5721538

Extra informatie

Electro Breukers is een installatiebedrijf voor het uitvoeren van al uw elektrotechnische werkzaamheden.  Met ruim 80 jaar aan ervaring en circa 25 gemotiveerde medewerkers verzorgen wij graag uw elektrotechnische installatie ook helpen wij u graag bij de aanschaf van elektrische apparatuur. 
 
Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in de elektra, zonnepanelen, telefonie, alarminstallaties, beveiligingsinstallaties, Domotica systemen en verlichting. 
Naast het installatiewerk hebben wij ook een winkel met ruime keuze aan wit- en bruingoed, grijsgoed, verlichting, klein huishoudelijk en onderdelen. Tevens kunt u hier terecht voor een uitstekend advies waarbij de service hoog aangeschreven staat.