Alarmsysteem
Alarmsysteem
Colijn BV in
Kloetinge
[Terug naar Kloetinge]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Colijn BV
Lewestraat 43
4481 BC Kloetinge

tel: (0)113-213720

Extra informatie

Colijn BV is al meer dan 65 jaar actief op de Nederlandse markt en neemt een vooraanstaande positie in op het gebied van beveiliging, telecommunicatie en zorgsystemen. In heel Nederland wordt Colijn BV gevraagd om zeer innovatieve projecten te realiseren. De missie daarbij is, om de techniek in dienst te stellen van de mens.   
Colijn BV ontwerpt en beheert Inbraakbeveiliginginstallaties, Brandbeveiliginginstallaties, Camerabewakingsinstallaties, Toegangscontrole-installaties Zorgdomotica installaties, Zorgalarmering en ICT datanetwerken.  
 
Systemintegration is bij Colijn de standaard waarom overal een apart systeem voor aanschaffen als het ook met één systeem kan. Dit bespaard installatietijd, is eenvoudig in beheer en u als klant heeft één aanspreekpunt en bovenal is dit veel goedkoper. 
 
Colijn BV is op het hoogste niveau gecertificeerd en door de eigen service en onderhouds afdeling met 24-uurs service storingsdienst bent u altijd verzekerd van snelle service.