Alarmsysteem
Alarmsysteem
Electro - Technisch Installatiebureau Ampère B.V. in
Leiden
[Terug naar Leiden]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Electro - Technisch Installatiebureau Ampère B.V.
Zoeterwoudseweg 21b
2321 GM Leiden

tel: 071-5725186

Extra informatie

De kracht van Ampère Installatiebureau   
Ampère B.V. is een landelijk erkend, middelgroot, elektrotechnisch installatie bureau, met meer dan 30 jaar ervaring. Wij voeren hoofdzakelijk werkzaamheden uit aan elektrische installaties, CAI, data en communicaties. Onze opdrachten zijn gelijkmatig verdeeld over aannemers, Woningbouwverenigingen, Bedrijfsmatige opdrachtgevers (zowel woningbouw als utiliteitsbouw) en op beperkte schaal particulieren. 
Onze storingsdienst is 24 uur per dag het gehele jaar door bereikbaar voor een professionele hulp bij elektrotechnische storingen. 
 
Wij kenmerken ons door een goede kwaliteit, welke gerealiseerd wordt door vakkundig personeel, gekwalificeerde materialen, een concurrerende prijs, een goede service en een klantgerichte flexibele instelling. 
 
Onze reputatie, door de jaren heen opgebouwd, heeft geresulteerd in een grote en vaste klantenkring.