Alarmsysteem
Alarmsysteem
Totaalinstallateur EPM in
Maastricht
[Terug naar Maastricht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Totaalinstallateur EPM
Karveelweg 28
6222 NH Maastricht

tel: 043 - 3642823

Extra informatie

Totaalinstallateur EPM   
EPM is actief in verschillende bouwsectoren. We ontwerpen en werken mee aan nieuwbouw, onderhoud en herinrichting van een grote diversiteit aan gebouwen en woon(zorg)complexen. Daarnaast zijn we innovatief en uitstekend gefaciliteerd om werkzaamheden volledig zelfstandig uit te voeren. Zo werken we binnen het BIM-model en tekenen onze ontwerpers – ook – in 3D. Daarnaast werken we nauw samen met gerenommeerde partners die werktuigbouwkundige installaties verzorgen op het gebied van gas, water, sanitair, lucht en klimaatbeheersing. 
 
Minder CO₂ 
 
We opereren vanuit een energiezuinig pand in Maastricht. Ledverlichting, domotica en zonnepanelen die onze elektrische auto’s slim van energie voorzien, dragen bij aan het verminderen van CO₂-uitstoot. Door onze eigen ervaringen en opleiding kunnen onze medewerkers u goed adviseren over duurzame, energiezuinige oplossingen. 
 
Betrokken en ervaren 
 
Als totaalinstallateur bieden we een compleet dienstenpakket aan. Van advies en ontwerp tot installatie, onderhoud en beheer op de lange termijn. We ontzorgen en blijven ook na de installatie betrokken. Dat is in uw voordeel. Want met gedegen onderhoud en beheer voorkomt u uitval, waardoor u veel geld bespaart. Meer dan 55 jaar ervaring, sterke betrokkenheid, juiste schaalgrootte en geïntegreerde dienstverlening geven EPM een unieke positie in de regio Zuidoost-Nederland.