Alarmsysteem
Alarmsysteem
Van Bakel Elektro in
Roosendaal
[Terug naar Roosendaal]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Van Bakel Elektro
Schotsbossenstraat 10A
4705 AG Roosendaal

tel: 0165-520960

Extra informatie

Installatiebedrijf in Noord-Brabant   
Het is niet weg te denken uit onze wereld: elektrotechniek maakt het leven makkelijker. Onmisbaar in de hedendaagse communicatie en logistiek. Comfortabel en veilig in onze woningen kantoren. Van Bakel is een allround installatiebedrijf dat het allemaal mogelijk maakt. 
 
Elektrotechniek is een veelzijdig vakgebied, waarvoor elektromonteurs, beveiligingsspecialisten en andere professionals zich inzetten voor een groot aantal oplossingen. Onder meer in data, beveiliging, kracht & licht, telecom, domotica en duurzame installaties waaronder zonnepanelen. 
 
 
Samen staan we sterk 
 
Van Bakel Elektro heeft specialisten op elk van deze gebieden in huis. Hoe dat werkt? Voor elk specialisme heeft Van Bakel Elektro een krachtig, zelfstandig bedrijf. Deze bedrijven onderscheiden zich in de markt, door deze samenwerking. Zo heeft u als opdrachtgever ook bij complexe projecten slechts één contactpersoon die de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt voor kwaliteit, planning en kostenbeheersing. Dat maakt het hele proces een stuk transparanter én beter beheersbaar.