Alarmsysteem
Alarmsysteem
Korving Security Group B.V. in
Rotterdam
[Terug naar Rotterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Korving Security Group B.V.
Hongkongstraat 50
3047 BS Rotterdam

tel: 010 - 3130789

Extra informatie

Korving Beveiligingen   
Korving Beveiligingen is een adviesbureau voor particulieren, bedrijven en Vereniging van Eigenaren, met betrekking tot beveiligingsoplossingen. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en bieden onze diensten aan in heel Nederland. 
 
Korving Beveiligingen kan u voorzien van de beste producten en diensten op alle beveiligingsvlakken. Woonhuisbeveiliging door alarmsystemen, camerasystemen, Intercomsystemen of sensorverlichting. Maar ook voor kluizen, hang- en sluitwerk of afdichting van uw woning na een inbraak staan wij voor u klaar. 
 
De markt 
 
De markt voor beveiligingssystemen heeft, mede door de technologische vooruitgang van het afgelopen decennium, een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Dit heeft een gunstige invloed gehad op het grote aanbod van producten en oplossingen ter afdekking van ieder soort risico. Maar niet te vergeten is het op een professionele manier laten beveiligen de laatste tijd betaalbaar geworden. Voor de kleine ondernemer en particulier. 
 
Installatie 
 
Onze systemen worden door ervaren VEB gecertificeerde installateurs geplaatst en in bedrijf gesteld. Voor iedere discipline staan onze vakmensen garant voor een optimale werking van uw beveiligingssysteem. Tijdens de oplevering nemen zij geruime tijd om u te voorzien van uitgebreide uitleg en instructies over uw systeem. 
 
Onze klanten 
 
Veiligheid en tevredenheid van onze klanten is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Wij bieden de beste producten en service tegen een betaalbare prijs. Veel tevreden klanten van Korving Beveiligingen gingen u voor.  
 
Meldkamer 
 
Mocht u professionele alarmopvolging, videoverificatie en/of gebruik wil maken van een mobiele surveillancedienst, dan adviseren wij de meldkamerdiensten van ASZW ( Alarm Servicecentrale Zuid-West ). Deze professionele alarmcentrale staat garant voor een adequate opvolging van uw alarmmelding. 
 
Service & Onderhoud 
 
Om ervoor te zorgen dat uw beveiligingssysteem optimaal functioneert, is een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw systeem nodig. Eenmaal per jaar komt onze installateur bij u op bezoek om uw systeem te inspecteren. Alle componenten worden gecontroleerd op de goede werking.