Alarmsysteem
Alarmsysteem
Novisec Security Systems in
Schiedam
[Terug naar Schiedam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Novisec Security Systems
De Brauwweg 74/82
3125AE Schiedam

tel: 010-4382294

Extra informatie

Gespecialiseerd in ontwerp, engineering en technisch beheer van beveiligingsinstallaties, kortom: alles wat met beveiliging tegen diefstal, brand of ongeoorloofde toegang te maken heeft.   
Aan de betrouwbaarheid en werking van beveiligingssystemen worden hoge eisen gesteld, gedegen technische kennis en duurzame kwaliteit van de gebruikte installaties is onontbeerlijk. Bij Novisec alleen vakbekwaam en ervaren technisch personeel, 24 u bereikbaar en snelle reactie bij storings- en alarmmeldingen kan aan de hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers worden beantwoord. Om deze norm te kunnen handhaven, houden we ook in eigen huis voortdurend de vinger aan de pols. Bij een effectieve installatie hoort immers een effectieve bedrijfsvoering, inclusief korte communicatielijnen en medewerkers die rekening houden met uw prioriteiten. In het verlengde van de hoge kwaliteitsnorm die wij onszelf hebben opgelegd, zijn we door het Nationaal Centrum voor Preventie erkend als BORG Beveiligingsbedrijf en Brand- detectiebedrijf. Bovendien beschikken we over het ISO-9001 certificaat. 
 
Service de klok rond 
 
Wie bereid is op het vlak van kwaliteit en efficiëntie tot uitersten te gaan, heeft op de particuliere en professionele markt een streepje voor. Wij zijn ons hiervan bewust.Bedrijven en instellingen in heel Nederland doen geregeld een beroep op ons. Wanneer ze moeten investeren in duurzame en efficiënte installaties die voldoen aan de wetgeving maar ook als snelle actie geboden is. Novisec waakt 24 u p/d, 365 dagen over uw veiligheid. Een overeenkomst met een particuliere meldkamer maakt dat u als klant met vragen of opmerkingen - op welk tijdstip dan ook - slechts één aanspreekpunt heeft. Voor alle bovengenoemde systemen kunnen wij in onderhoud en service voorzien. Ook voor bestaande systemen is het mogelijk om een passende onderhouds- en serviceovereenkomst af te sluiten. 
 
Wij bieden ook oplossingen voor zowel in de ouderzorg, gehandicaptenzorg als in de verpleging