Alarmsysteem
Alarmsysteem
VDH Techniek in
Tiel
[Terug naar Tiel]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

VDH Techniek
Edisonstraat 21-13
4004 JL Tiel

tel: 0344-695353

Extra informatie

Wie zijn wij?   
Na vijf jaar actief te zijn geweest als elektricien en zeven jaar in de beveiligingsbranche ben ik in januari 2008 gestart met VDH Techniek een VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf, dit houdt in dat wij erkend zijn door de Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven en gecertificeerde maatwerk oplossingen verzorgen voor zowel de particuliere markt als midden- en klein bedrijf. 
 
Wat doen wij? 
 
Wij hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd is in advies, installatie en onderhoud van elektronische beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, camerasystemen en toegangscontrolesystemen. 
 
Als aanvulling op onze beveiligingswerkzaamheden onderhouden en installeren wij kleinschalige elektrotechnische installaties toegespitst op de beveiliging zoals het installeren van beveiligingsverlichting, bewegingsmelders en schemerschakelaars e.d. 
 
Vragen ? 
 
Heeft u vragen of wilt u advies over u specifieke situatie neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.