Alarmsysteem
Alarmsysteem
VisoTek in
Vijfhuizen
[Terug naar Vijfhuizen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

VisoTek
Spieringweg 603A
2141 EB Vijfhuizen

tel: 023 5583900

Extra informatie

Steeds meer bedrijven en huishoudens in Nederland krijgen te maken met ongewenst bezoek op elk denkbaar tijdstip van de dag. De narigheid, de schade, het gedoe, maar in het bijzonder de wetenschap dat vreemden “binnen” zijn geweest, zijn beslist geen pretje. Ondanks dat de verzekering vaak uitkeert, zijn er, behalve de tijd die u er aan kwijt bent, toch altijd kosten gemoeid met vervanging en reparatie. Een goede bescherming van huis, kantoor en omgeving daarvan is daarom tegenwoordig geen overbodige luxe, maar noodzaak geworden. Elektronische systemen zijn een onderdeel van deze bescherming. VisoTek is u hierbij graag van dienst.   
VisoTek kan, in combinatie met haar zusterbedrijf GJK elektrotechniek, acteren als totaalinstallateur met voor alle installatiewerkzaamheden één aanspreekpunt, en met een optimale afstemming van de verschillende systemen. 
 
Een te beveiligen object wordt door ons eerst “doorgelicht” voordat wij overgaan tot een offerte, projectering, montage, inbedrijfstelling en (indien noodzakelijk) certificering. Na de oplevering kunnen wij uiteraard ook het onderhoud aan de systemen verzorgen. 
 
Ons leveringsprogramma bestaat uit systemen voor: 
 
  • Inbraakdetectie 
  • Verpleegoproep 
  • Videobewaking 
  • Toegangscontrole 
  • Intercom 
  • Brandmelding en ontruiming 
  • Beheer en management 
  • Netwerkinfrastructuur voor bovengenoemde systemen 
  • Narrowcasting 
 
VisoTek werkt samen met gerenommeerde A-merk fabrikanten van hoogwaardige apparatuur en met diverse serviceverleners voor preventie en opvolging van alarmen. Onze hoogwaardige producten werken onder alle omstandigheden, voldoen aan de strengste eisen en zijn zeer eenvoudig te bedienen. 
 
Onze oplossingen houden niet op bij verkoop. Installatie en onderhoud vormen een even belangrijk onderdeel van ons aanbod. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Kenmerken van ons bedrijf zijn: korte lijnen, kennis van zaken, betrokkenheid, snelheid en daadkracht. Met hoofdkantoor in Vijfhuizen NH zijn veel van onze klanten gevestigd in de regio maar ook daarbuiten zijn wij actief. 
 
Visotek is lid van de VEB (Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven) en is daarmee ook een officieel erkend installateur van inbraakalarmsystemen. 
 
Voor beveiliging met Visie kiest u voor Visotek. Wij geven u graag vrijblijvend advies.