Alarmsysteem
Alarmsysteem
Shadow Security B.V. in
Zaandam
[Terug naar Zaandam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Shadow Security B.V.
Sluispolderweg 15A-G
1505 HJ Zaandam

tel: 075-6151729

Extra informatie

Vindt u beveiliging belangrijk? Op welke manier is uw bedrijfspand beveiligd? Shadow Security biedt beveiligingsoplossingen op maat aan. Voor elke organisatie of evenement bieden wij betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossingen tegen een vriendelijke prijs.   
Betrouwbare beveiliging 
 
Shadow Security is een betrouwbare partner in beveiliging: wij werken nauw samen met Politie en Justitie. Shadow Security is ook door de overheid aangemerkt als een zeer professioneel en betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Met onze beveiliging kiest u dus voor professionaliteit, expertise, veiligheid en betrouwbaarheid! 
 
Verschillende soorten beveiliging 
 
Shadow Security biedt een ruim assortiment aan beveiligingsoplossingen, waardoor u bij ons altijd aan het juiste adres bent. Denkt u bijvoorbeeld eens aan objectbeveiliging voor uw bedrijfspand, of aan evenementenbeveiliging voor uw bedrijfsfeesten. Maar ook winkelbeveiliging, ad hoc beveiliging, mobiel surveillance, alarm opvolging, bouwbewaking, schoolbeveiliging, havenbeveiliging, hotelbeveiliging, wijkpreventie, horecabeveiliging geld- en waarde transport, collectieve beveiliging, hondenbewaking, verkeersregelaars, straatcoaches, huismeesters en receptiediensten vallen binnen onze portefeuille. 
 
Beveiliging is maatwerk 
 
Elke organisatie is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Wij leveren maatwerk op het hoogste niveau, waarbij wij samen met u kijken naar de wensen en behoeften van uw organisatie, evenement of object.