Alarmsysteem
Alarmsysteem
Lejeune Multi Electra in
Maastricht
[Terug naar Maastricht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Lejeune Multi Electra
Weth. Van Caldenborghlaan 34
6226 BT Maastricht

tel: (0)43-3635000

Extra informatie

Lejeune Multi Electra is een servicegericht installatiebedrijf, gespecialiseerd in elektronische alarminstallaties, camera- en brandmeldsystemen, toegangscontrole, elektrotechnische installaties, datanetwerken en intercomsystemen.   
Dit alles met de zekerheid van de hoogst denkbare service én onze bekende topkwaliteit. 
 
Ons bedrijf bestaat uit 20 medewerkers en is gevestigd in Maastricht/Scharn. 
 
Het bedrijf kenmerkt zich door de opzet om verder te gaan dan "alleen" maar standaard elektrotechnische installaties. Met name onze specialismen op deze site verder besproken, hebben voor u als klant het grote voordeel dat praktisch alle onderdelen van de elektrotechniek binnen Lejeune Multi Electra aanwezig zijn ("one stop shopping"). Wij zijn dus een multidisciplinair bedrijf, vandaar onze naam Lejeune Multi Electra. 
 
Kwaliteit, klantgerichtheid en herkenbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast weten we wie u bent en wat u wilt. Dit vertalen wij naar het aanbod van producten en diensten. De klant is bij ons geen nummer, maar een persoon.