Alarmsysteem
Alarmsysteem
Alarminstallatie.nl in
Rotterdam
[Terug naar Rotterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Alarminstallatie.nl
Galvanistraat 120
3029 AD Rotterdam

tel: 010-4845784

Extra informatie

Alarminstallatie.nl is onderdeel van InfraSec B.V. (voorheen Van Hees Beveiligingen B.V.) en als zodanig al zo’n 20 jaar actief in de beveiligingsbranche.   
U kunt bij ons o.a. terecht voor diverse kant en klare inbraakbeveiligingssystemen voor verschillende toepassingen. 
Onze alarmoplossingen onderscheiden zich door bewezen kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. 
 
Wij zijn een BORG/NCP Kiwa gecertificeerd beveiligingsbedrijf en bieden een totaal aanbod op het gebied van beveiliging en alarminstallaties. 
Dit gaat van elektronische maatregelen (Ed tot en met E3), bouwkundige maatregelen (B0 tot en met B3) en compartimenterings-maatregelen (C/M1 tot en met C/M3) tot aan organisatorische maatregelen (O regels) en reactie maatregelen (R regels). 
 
Ook kunnen wij een passend beveiligingsadvies (Plan van Aanpak/PVE) voor u verzorgen en bij uitvoering hiervan een beveiligingscertificaat uitgeven. 
Dit beveiligingscertificaat is nu tijdelijk gratis bij een Klasse 1-2 installatie. 
 
Alle aangebrachte systemen voldoen aan de gestelde installatienormen voor inbraakinstallaties. 
De Europese norm NEN-EN 50136-1, waar in de eisen voor de werking, betrouwbaarheid en veiligheid van alarmtransmissiesystemen vermeld staan, worden uiteraard eveneens door ons in acht genomen. 
 
Alarminstallatie.nl is al jaren werkzaam voor diverse overheidsinstanties en werkt uitsluitend met goed opgeleid en uitstekend gekwalificeerd personeel. 
 
Onze gediplomeerde beveiligingsmonteurs volgen regelmatig (bijscholings-)cursussen, zodat u ervan op aan kunt dat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen. 
Dit staat garant voor een juiste uitvoering van alle werkzaamheden. 
Innovaties die daadwerkelijk iets toevoegen op het gebied van beveiliging worden direct door ons opgenomen in ons product aanbod. 
 
Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw alarmsysteem en kunnen wij ook de aansluiting bij de juiste meldkamer voor u verzorgen. 
 
Advisering en prijsopgave zijn allen vrijblijvend en worden discreet door ons behandeld.