Alarmsysteem
Alarmsysteem
Eclectic Security B.V. in
Den Haag
[Terug naar Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Eclectic Security B.V.
Bachmanstraat 10
2596 JC Den Haag

tel: 070 3607748

Extra informatie

Eclectic Security inbraakbeveiliging   
Eclectic Security is een ervaren en veelzijdig expert op het gebied van inbraakbeveiliging in de ruimste zin des woords. Zo kunt u bij ons terecht voor de uitvoering van inbraaksignaleringssystemen, brandmeldinstallaties en camerasystemen.  
 
Wees voorbereid! 
 
Vaak is het zo dat men pas inziet dat een alarm installatie noodzakelijk is nadat er is ingebroken. Dit zorgt in de meeste gevallen voor duurzaam verlies. U kunt dit voorkomen door ons vroegtijdig in te schakelen.  
 
Gegarandeerde kwaliteit 
 
Behoudens ondeskundig gebruik wordt op alle onderdelen van onze beveiligingssystemen een garantie gegeven van 12 maanden na oplevering. Wij adviseren het alarmsysteem minimaal eenmaal per jaar te laten controleren. Het correct functioneren van het systeem wordt hiermee geoptimaliseerd. Eclectic Security beschikt over volledig uitgeruste servicewagens, die 7 dagen per week, 24 uur per dag inzetbaar zijn. 
 
Erkend BORG-bedrijf 
 
Samenwerken met Eclectic Security betekent ook samenwerken met een erkend BORG-bedrijf. Indien gewenst leveren wij het beveiligingscertificaat conform de risicoklasse-indeling dat voldoet aan product- en installatie-eisen die het Nationaal Centrum voor Preventie daaraan stelt. Wij verzoeken u dit vooraf kenbaar te maken zodat een afdoende beveiligingsplan kan worden gemaakt.