Alarmsysteem
Alarmsysteem
Huuralarm.nl in
Den Haag
[Terug naar Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Huuralarm.nl
Oude Middenweg 223
2491 AG Den Haag

tel: 070 - 3276707

Extra informatie

Over Huuralarm.nl   
Sinds 2001 levert Huuralarm een passend concept dat geschikt is voor allerlei te beveiligen doelen. Huuralarm begint in 2001 met het ontwikkelen van een volgsysteem voor voertuigen. Het alarmsysteem, door het lage stroomverbruik uitermate geschikt om in voertuigen te plaatsen, maakt het mogelijk om een gestolen voertuig nauwkeurig te volgen. 
 
Het volgsysteem wordt, na een technische ontwikkeling, een zelfstandig werkend alarmsysteem voor het beveiligen van bouwplaatsen en ketenparken. Inmiddels biedt Huuralarm voor iedere locatie een pasklare oplossing en levert efficiënte, mobiele, draadloze alarmsystemen. 
 
Huuralarm beveiligt: 
 
  • bouwplaatsen 
  • ketenparken 
  • woningen 
  • vakantiehuizen 
  • opslagruimten 
  • leegstaand onroerend goed 
  • boten 
  • garageboxen 
 
 
Huuralarm voor efficiënte beveiliging 
 
Huuralarm levert sinds 2007 een mobiel alarmsysteem om inbraak, diefstal en vernieling te voorkomen. Huuralarm ontwikkelde een flexibel en efficiënt beveiligingsconcept voor alle te beveiligen objecten. Zo is de beveiliging in elke fase van de bouw tot de oplevering van de woningen gegarandeerd. Het is een onafhankelijk en draadloos alarmsysteem in een opvallende en verplaatsbare rolcontainer. 
 
Gebruiksvriendelijk  
 
Huuralarm heeft een volledig zelfstandig werkend systeem, het beschikt over een eigen stroombron (accu) en heeft de mogelijkheid om met de meldkamer te communiceren. Het aan- en uitschakelen kan op verschillende manieren. U zet de beveiliging zelf aan of uit met een pasje of het systeem schakelt automatisch op afgesproken tijden. Bij incidenten kunnen wij voor u schakelen door een sms naar het systeem te zenden. Alle meldingen tussen 6.00 uur en 20.00 uur worden gecheckt om de kostbare onnodige inspectie van de beveiligingsdiensten te voorkomen. Het is daarom één van de meest gebruiksvriendelijke beveiligingssystemen. 
 
Kennis en ervaring  
 
Huuralarm kent de omstandigheden op de bouwplaats, bij ketenparken, vakantiehuizen en andere tijdelijke beveiligingsobjecten. Door nauwe samenwerking met de uitvoerders, kennis en ervaring zijn de systemen slim en effectief. Het beveiligingsconcept is op alle mogelijke locaties inzetbaar. Daarnaast leert ervaring dat de situatie van vandaag niet dezelfde is als die van morgen. Onze systemen zijn mobiel en snel aangepast aan de veranderende omstandigheden van de situatie. 
 
Testimonial 
 
Op de vraag aan klanten waarom ze kiezen voor Huuralarm schreef één van de uitvoerders: 
 
"De afgelopen jaren heb ik regelmatig met de systemen van Huuralarm gewerkt. Het systeem met de rode afvalcontainers vind ik praktisch werken, geen ingewikkelde toeters en bellen. Omdat het systeem zelf aan- en uitgaat op de afgesproken tijden heb je er zelf geen werk aan. Met een pasje of belletje naar Huuralarm.nl kan je zelfs de in- en uitschakeltijden aanpassen. Allemaal lekker simpel en hufterproof." 
 
"Op de laatste bouw is ook het keetalarm aan Huuralarm uitbesteed. Erg praktisch is het dat hiervoor geen vaste telefoonlijn nodig is omdat die in het begin vaak nog niet aanwezig is." 
 
"Wat verder goed bevalt is dat het systeem gemakkelijk uitgebreid kan worden. Toen een torenkraan werd geplaatst heeft Huuralarm een extra buitendetectie aan het alarmsysteem gekoppeld om de voedingskabels van de kraan te beveiligen." 
 
"Het team van Huuralarm ervaar ik als erg fanatiek, assertief, altijd bereikbaar en behulpzaam. Dit fanatisme zorgt er voor dat de ingezette middelen zo effectief mogelijk gebruikt worden en beperkt ook de kosten. Doordat Huuralarm zelf de meldingen beoordeelt bespaart dat op kosten van onnodige alarmopvolging." 
 
"Huuralarm betekent voor mij goede beveiliging tegen beperkte kosten."