Alarmsysteem
Alarmsysteem
Hitzert Elektrotechniek in
Den Haag
[Terug naar Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Hitzert Elektrotechniek
Brinckerinckstraat 80
2531 VE Den Haag

tel: (0)70 - 3888611

Extra informatie

Hitzert Elektrotechniek   
Hitzert Elektrotechniek (ETB) is een jong maar ervaren elektrotechnisch installatie bedrijf. Wij zijn er zowel voor bedrijven als de particulier. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. 
 
Met een enthousiast team staan wij dagelijks voor u klaar, waarbij kwaliteit, persoonlijke aanpak, maatwerk en meedenken de belangrijkste drijfveren zijn. Waarbij u als opdrachtgever dus centraal staat! 
 
Van het bijmaken van een lichtpunt tot het installeren van een compleet nieuw lichtplan in een kantoor- of winkelpand. Maar ook onderhoud, storingen en servicewerk aan installaties en verlichting. Waar we als klein erkend bedrijf groot in zijn, functioneel en professioneel werken. 
 
Hitzert Elektrotechniek luistert goed naar de wens van u als opdrachtgever en bieden u graag waar u naar vraagt en wij denken actief mee over het gewenste resultaat. Door onze ruime ervaring in deze branche en onze grote vakkennis kunnen we u gericht en doelbewust adviseren. Waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en vele nieuwe mogelijkheden die onze branche biedt. We zijn graag uw partner voor een goed functionerende elektrisch installatie en dus een tevreden klant.