Alarmsysteem
Alarmsysteem
Van der Hoeven Beveiliging in
Den Haag
[Terug naar Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Van der Hoeven Beveiliging
Plesmanlaan 57
2497 CD Den Haag

tel: 070-4153702

Extra informatie

Steeds meer bedrijven en huishoudens in Nederland krijgen te maken met ongewenst bezoek op elk denkbaar tijdstip van de dag. Bescherming van huis en inboedel d.m.v. elektronische systemen is tegenwoordig geen overbodige luxe, maar is een noodzakelijk kwaad geworden.   
Uit recente cijfers blijkt dat er iedere 73 seconden een (poging tot) inbraak wordt gedaan. In 15% van de gevallen kwamen de dieven nog een keer terug bij hetzelfde slachtoffer. 
 
Van der Hoeven Beveiligingstechniek biedt een uitgebreid programma aan beveiligingsproducten waarmee u zich hiertegen kunt beschermen. wij zijn gespecialiseerd in het installeren van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, (digitale) camerasystemen, toegangscontrole en telecommunicatie bij particulieren en bedrijven. 
 
Van der Hoeven Beveiligingstechniekis een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat zich sinds enkele jaren ontplooid heeft als een professioneel en landelijk opererende organisatie. 
 
Wij staan garant voor betrouwbare beveiligings oplossingen. Goede en snelle service is samen met vertrouwen het uitgangspunt voor de relaties met onze klanten. 
 
U kunt er zeker van zijn dat de werkzaamheden die wij bij u uitvoeren aan de gestelde normen en voorschriften voldoen waarbij we tegelijkertijd natuurlijk rekening houden met uw wensen. 
 
Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op als vragen heeft, wij geven u graag persoonlijk advies.