Alarmsysteem
Alarmsysteem
Holland Systemen B.V. in
Den Haag
[Terug naar Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Holland Systemen B.V.
Oder 3
2491 DD Den Haag

tel: 070 3546252

Extra informatie

Al meer dan een kwart eeuw zijn wij actief met het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische beveiligingsinstallaties. Hieronder verstaan wij onder andere inbraakbeveiligingsinstallaties, brandmeldinstallaties, camerasystemen of toegangsbeheersystemen. We bewijzen ons elk jaar weer als stabiele en betrouwbare speler op de Nederlandse markt.   
Als oerhaags bedrijf zijn we uiteraard prominent aanwezig in de regio Den Haag. We hebben ons werkgebied ondertussen behoorlijk uitgebreid met klanten door het hele land. Als dochteronderneming van bouwgigant VolkerWessels hebben we de kans gekregen ons te mengen in grotere projecten en in vele sectoren zoals overheid, infrastructuur, kantoorgebouwen, zorg of industrie. Hierdoor heeft ons kennisniveau op gebied van beveiliging en de veelzijdigheid een enorme impuls gekregen. Niettemin zijn we ook een interessante partij voor het MKB, zowel de zelfstandigen als landelijke ketens. Wij zijn een bron van ervaring met een enorm netwerk aan partners en gerenommeerde merken. 
 
De tijd dat hekken, prikkeldraad en sleutels beveiliging domineerden is voorbij. Indringers zijn inventief en een ongeluk zit in een klein hoekje. Willen we niet voor onaangename verrassingen of, nog erger, calamiteiten komen te staan dan moeten gebouwen, woonhuizen, terreinen, objecten en openbare ruimten aan steeds strengere veiligheidseisen voldoen. Holland Systemen biedt u op het gebied van brandveiligheid, elektronische inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerasystemen (CCTV) de oplossing die het beste bij u past. Zo kunt u zich, met dat onbetaalbare gevoel van veiligheid, concentreren op uw ‘core business'.